Monipuolinen Villilän kartano Nakkilassa

Villilän kartano on monipuolinen ja suosittu tapahtumapaikka Satakunnassa

Avaimet käteen -toimintatapa ja monipuoliset, suurellekin porukalle sopivat tilat saavat ammattiyhdistysaktiivin ja Bolidenin työsuojeluvaltuutettuna työskentelevän Jarmo Hämäläisen palaamaan Villilän kartanoon yhä uudestaan.

Jarmo Hämäläinen on järjestänyt Villilän kartanolla Nakkilassa työpaikalleen koulutuksia, ammattiyhdistysväelle isompia juhlia sekä viettänyt oman kaveriporukan kanssa iloisia viininmaisteluhetkiä kartanon upeassa viinikellarissa.“Olen ollut tyytyväinen palveluun, ruokaan ja paikan monipuolisuuteen. Suosittelen paikkaa!"

Jarmo on kokenut isojen tapahtumien järjestäjä. Tammikuussa 2018 pidettiin kartanon 500-henkeä vetävässä studiossa Suurteollisuuspuiston henkilökuntayhdistyksen 25-vuotisjuhlat ja paikalla oli vajaat 200 henkeä. Juhlatila varattiin hyvissä ajoin edellisenä keväänä, sillä isolle porukalle sopivia hyviä tiloja on harvassa alueella.


“Villilän sijainti on Satakunnan alueella loistava. Paikalle pääsee jouhevasti Porista ja Harjavallasta sekä lähialueilta.”


25-vuotisjuhlat pidettiin rennoissa merkeissä studion puolella ja paikka koristeltiin talon puolesta viihtyisäksi. Jarmo hommasi juhliin Nakkilasta paikallisen esiintyjän ja juhlat vietettiin aika perinteisen kaavan mukaan. 


“Ensin pidettiin juhlapuhe, skoolattiin ja syötiin. Drinkkilipuilla porukat saivat hakea viiniä ja olutta baarista. Erityisesti ruoka sai paljon kehuja, se oli todella maukasta! Juhlittiin puoleen yöhön”, henkilökuntayhdistyksen puheenjohtaja muistelee.

Liput salkoon ja jalalla koreaksi


Vuoden 2019 loppupuolella vietettiin ammattiosaston juhlia 150 hengen voimin. Jarmo kävi suunnittelemassa tapahtumaa muutamaan otteeseen paikan päällä yhdessä sihteerin ja puheenjohtajan kanssa ennakkoon. Kuljetus järjestettiin Poriin ja Harjavaltaan. “Kartanon pihapiirin parkkijärjestelyt toimivat loistavasti isollekkin porukalle”, kiittelee Jarmo.


Illan ohjelmassa oli stand up -esiintyjä ja Remix-bilebändi. “Erikoisruokavaliot ilmoitettiin keittiömestarille ennakkoon ja ruokapuoli pelasi jälleen loistavasti”, Jarmo muisteleen. 

Haaveissa sauna ja pitkät unet


"Talon puolesta käytiin kaikki tilat läpi suunnitteluvaiheessa, ja pohdimmekin, että tarjoaisimmeko majoitusmahdollisuutta Villa Emma -hotellissa", Hämäläinen muistaa. Kartanon lisäksi pihapiirissa on viihtyisä Hotelli Villa Emma missä mahtuu yöpymään kolmisenkymmentä vierasta.


“Seuraavaan tapahtumaan voisin ajatella, että yöpymisen lisäksi seuraavana aamuna pääsisi rentoutumaan ulkoporealtaaseen ja saunomaan juhlan rasituksen pois”, visioi Jarmo.


Jarmo järjestelee ammattiyhdistyksen puolesta vuodessa noin 6-7 tapahtumaa, sekä siihen päälle erilaisia koulutuksia. Jarmo harmittelee nykyajan vaikeutta saada porukkaa mukaan aktivoitumaan: “Ihmisiä on todella vaikea saada mukaan, se välillä pohdituttaa”.

“Kaikki on toiminut moitteettomasti ja erityisesti arvostan joustavuutta laskutuksen suhteen, sillä meitä helpotti kovasti se, että saimme maksaa ammattiyhdistyksen juhlat kahdessa osassa.”


“Viinikellari on myös erityisen viihtyisä, siitä tykkäsin kovasti”, vinkkaa Jarmo.

0 0
Feed