Hotelli Villa Emma

Majoitu miellyttävässä Hotelli Villa Emmassa

Hotelli Villa Emma sijaitsee Villilän alueella entisessä karjatalouskoulun asuntolassa, joka on kunnostettu vuosituhannen alussa moderniksi majoitustilaksi. Hotellissa on 12 kahden hengen huonetta ja 3 yhden hengen huonetta. Majoituskapasiteetti koko hotellissa on siis 27 henkilöä. Kaikissa hotellihuoneissamme on oma kylpyhuone ja maksuton langaton internetyhteys. Asiakkaiden vapaassa käytössä on erillinen saunaosasto sekä viihtyisä keittiötila. Sesongin ulkopuolella aamiainen tarjoillaan hotellin keittiötiloissa ja sesongin aikana päärakennuksessa kartanolla.

Hotellihuoneiden hinnat & varaukset 

Hiihtolomaviikot 8, 9, 10 kun varaat suoraan meiltä:

  • 2 hengen huone alk. 59€/huone
  • 1 hengen huone alk. 49€/huone

Helpoiten varaat hotellihuoneen ottamalla meihin suoraan yhteyttä, puh: 044 238 6667

Majoitusvastaava Suvi Telin:

Voit myös tehdä varauksen (sekä tarkistaa hotellihuoneiden saatavuuden ja hinnan) Booking.com:ssa. 

 

Kysy myös erikseen tarjousta yli viikon pituisesta majoituksesta!

Tietoa majoittujille

Yleistä

Hotellin vastaanotto sijaitsee päärakennuksessa kartanolla (rakennukseen johtaa muutama porras). Sisäänkirjautumisen jälkeen henkilökuntamme opastaa teidät hotelli Villa Emmaan. Autot ja moottoripyörät pysäköidään alueen parkkialueelle, joka on maksuton.

 

Varaus- ja majoitusehdot

Tupakointi on kielletty kaikkialla sisätiloissa. Tupakointi sisällä johtaa siivousmaksuun (3 yötä + käsittelykulu 15€). Sisäänkirjautuminen on klo 15:00 eteenpäin ja uloskirjautuminen viimeistään klo 12:00. Huom! Ilmoitathan meille etukäteen, jos saavut klo 20:00 jälkeen (sunnuntaina klo 18:00 jälkeen).

 

Luottokorttitietosi tarvitaan varauksen vakuudeksi, mitään ei koskaan veloiteta etukäteen. Kortin tiedot säilytetään turvallisesti. Huone maksetaan paikan päällä ja maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti, Visa, MasterCard ja American Express. Aamiainen kuuluu aina hintaan (sesongin ulkopuolella itsepalveluaamiainen on hotellin keittiötiloissa ja sesongin aikana aamiainen tarjoillaan kartanolla).

 

Peruutusehdot

Huonevaraus tulee perua viimeistään 48 tuntia ennen majoituksen alkua ja ryhmävaraukset (2 huonetta tai enemmän) 7 vrk ennen majoituksen alkua. Ajoissa tehdyt peruutukset ovat maksuttomia. Huomaathan olla yhteydessä henkilökuntaan myös silloin jos olet aikeissa lähteä aiemmin kuin mitä olet varannut. Peruutuksia ei veloiteta, kun ne on tehty peruutusehtojen mukaisesti. Veloitamme yhden yön + 15€ käsittelymaksun saapumatta jättämisestä tai myöhästyneestä peruutuksesta.

Created by