Juhla- ja kokoustilat

Isot ja pienet tapahtumat tunnelmallisessa ympäristössä

Villilän kartanon alueen monipuolisissa ja tunnelmallisissa juhlatiloissa onnistuvat isojen ja pienten juhlien, kokousten ja koulutusten sekä muiden tapahtumien järjestäminen. Juhla- ja kokousvieraiden käytössä on myös kartanon viihtyisä ja vehreä puistoalue. Perinteisten häiden, syntymäpäivien ja muiden perhejuhlien lisäksi Vilillän kartanolla voi järjestää vaikka joogaleirin tai retriitin, saunaillan tai tyky-päivän. Tapahtumiin osallistujat yöpyvät mukavasti kartanon hotellissa Villa Emmassa ja kartanon ravintolasta voit tilata tilaisuuteesi sopivat tarjoilut. Alueella sijaitseva Villilä Studiot tuotantotiloineen mahdollistaa isompien tapahtumien ja juhlien järjestämisen. 


Kysy lisää mahdollisuuksista järjestää tapahtumasi Villilässä henkilökunnaltamme!


Villilän kartanon juhla- ja kokoustilat

Villilän kartano tarjoaa historiallisen ympäristön ja nykyaikaiset tilat erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Kartanolla järjestämme juhla-, kokous- ja koulutustilaisuudet jopa 70 henkilölle. Tilaa on monipuolisesti: alhaalla kauniit juhlasalit sekä ylhäällä olevat modernit kokoustilat. 


Villilä Studiot

Villilä Studioilla järjestämme isomman kokoluokan juhlia. Ruokailemaan tiloissa mahtuu n. 250 henkilöä ja muuten kapasiteettia riittää jopa 500 henkilön tilaisuuksiin. Studiotilassa on valmiina valaistus- ja äänitekniikkaa, joten siellä voidaan järjestää hyvin konsertteja, yritystapahtumia tai seminaareja. Studiotilat saadaan verhoilla jaettua myös pienemmäksi tilaksi. 


Hotelli Villa Emman saunatilat

Hotelli Villa Emmassa sijaitsevia saunatiloja vuokrataan myös kokoustiloiksi tai illanviettoihin. Saunatiloissa on erillinen oleskelutila. Saunatila sopii hyvin monenlaisten rennompien tilaisuuksien ja kokousten pitopaikaksi, esimerkiksi pienemmille ryhmille ja seuroille.

Villilän kartanon perinnesauna

Villilän kartanon pihapiiristä löytyy myös 100-vuotias perinnesauna. Puusauna sopii hyvin elämyksellisiin illanviettoihin ja antaa oivan päätöksen työhyvinvointi- tai kokouspäiville. Saunaa on uudistettu vanhaa kunnioittaen nykyaikaisemmaksi, kuitenkin vanhanajan tunnelmaa säilyttäen. Saunan pihassa lämpenee myös poreamme. Kartanolta voitte tilata saunailtaan sopivat tarjoilut mielenne mukaan.

Vuokraa Villilän kartano

Varaa Villilän kartano illaksi illanistujaisiin, viininmaistajaisiin, syntymäpäiväjuhliin tai muuhun tilaisuuteen. Hinta  800 € / ilta

Varaa Villilän kartano viikonlopuksi majoituksineen 25 henkilölle. Hinta  1500 € / 1 yö tai 2500 € / 2 yötä

Pikkujoulut ja yritystilaisuudet Villilän kartanossa - max. 300 henkilöä - Kysy tarjous

Created by