Juhlatilat

Isot ja pienet tapahtumat Villilän Kartanon tunnelmallisessa ympäristössä

Villilän Kartano ja Kulttuurikeskus tarjoaa upean historiallisen ympäristön ja nykyaikaiset tilat erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Kartanon alueen monipuolisissa ja tunnelmallisissa juhlatiloissa onnistuu isojen ja pienten juhlien, kokousten, koulutusten ja muiden tapahtumien järjestäminen. Juhla- ja kokousvieraiden käytössä on myös kartanon viihtyisä ja vehreä puistoalue. Ympäröivä luonto ja lähellä virtaava Kokemäenjoki koskineen tarjoaa loistavat puitteet kalastukseen ja luontomatkailuun. Perinteisten häiden, syntymäpäivien ja muiden perhejuhlien lisäksi Vilillän kartanolla voi järjestää joogaleirin tai retriitin. Tapahtumiin osallistujat yöpyvät mukavasti kartanon hotellissa ja ravintola palvelee vieraitamme aamusta iltaan. Alueella sijaitseva Villilän Studiot tuotantotiloineen mahdollistaa erilaiset media-alan tapahtumat. Kysy lisää mahdollisuuksista järjestää tapahtuma Villilän kartanossa henkilökunnaltamme.

Villilän kartanon juhlatilat

Villilän Kartanon päärakennuksessa sijaitsevat tunnelmalliset ja ajan henkeen sisustetut juhlatilat. Päärakennukset tiloihin mahtuu viettämään juhlia ja ruokailemaan 80 henkilöä. Pienempiä juhlia varten voit vuokrata Kartanosta yksittäisenkin huoneen. Kartanon tilat voidaan tarvittaessa varustaa nykyaikaisella kokoustekniikalla. Villilän Kartanon juhlatilat sopivat erityisesti perhejuhlien kuten häiden, syntymäpäivien tai ylioppilasjuhlien viettopaikaksi. 


Villilän kartanon kokoustila

Villilän kartanossa on hyvin varusteltu ja viihtyisä kokoustila, johon mahtuu hyvin jopa 30 henkilöä. Kokoustilan voit varata vain tunniksi tai koko päiväksi. Kokoustila on käytettävissä myös iltaisin. Kokousta voit jatkaa myös Villilän kartanon saunatiloissa. Kokoustila soveltuu myös pienempien perhejuhlien järjestämiseen. Kokoustilaan voit tilata haluamasi tarjoilut Villillän Kartanon ravintolasta. 


Villilän studiot

Kartanon alueella sijaitsevan Villilä Studioiden tuotantotilat soveltuvat myös suurempien juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Tilaan mahtuu jopa 300 henkilöä ja se saadaan sisustettua viihtyisäksi juhlia varten. Tilaan saadaan rakennettua lava ja sinne voidaan sijoittaa myös tuolirivejä tai pöytiä asiakkaan toiveiden mukaan. Studiotilassa on valmiina valaistus- ja äänitekniikkaa, joten siellä voidaan järjestää hyvin konsertteja, yritystapahtumia tai seminaareja. Studiotilat saadaan verhoilla jaettua myös pienemmäksi tilaksi. Villilän Studioilla on myös 25 hengen auditorio, joka on varustettu nykyaikaisella tekniikalla. Villilän Kartanon ravintola toteuttaa haluamasi tarjoilut myös studion tiloihin. 


Hotelli Villa Emman sauna

Hotelli Villa Emmassa sijaitsevia saunatiloja vuokrataan myös kokoustiloiksi tai illanviettoihin. Saunatiloissa on erillinen oleskelutila, johon mahtuu hyvin n. 20 henkilöä. Saunatila sopii hyvin monenlaisten rennompien tilaisuuksien ja kokousten pitopaikaksi. Saunatiloissa voit jatkaa myös kokouspäivää rennommissa merkeissä. Kartanon ravintolasta voit tilata pientä purtavaa ja juotavaa saunojille.

Villilän kartanon perinnesauna

Villilän kartanon pihapiirissä sijaitsee yli 100 vuotias perinteinen puusauna. Saunaa on uudistettu vanhaa kunnioittaen nykyaikaisemmaksi mutta vanhanajan tunnelmaa säilyttäen. Saunan lämmitys vie edelleen 8 tuntia, mutta kokemus on sen arvoinen. Saunaan mahtuu 25 henkilöä, minkä lisäksi koko sauna-alue on käytössä. Saunan yhteydessä on myös erillinen kokoontumistila. Saunan pihassa on puinen palju ja poreamme, jotka ovat saunojien käytössä. Puusauna sopii hyvin elämyksellisiin illanviettoihin. Sauna antaa myös oivallisen päätöksen työhyvinvointi- tai kokouspäivälle. Kartanon ravintolasta voit tilata saunailtaan sopivat tarjoilut.

Villilän kartanolla järjestät

 • Häät

 • Syntymäpäivät

 • Ylioppilasjuhlat

 • Valmistujaiset

 • Ristiäiset

 • Rippijuhlat

 • Hautajaiset

 • Kokoukset

 • Kokoukset

 • Yritystilaisuudet

 • Työhyvinvointipäivät

 • Saunaillat

 • Koulutukset

 • Seminaarit

 • Konsertit

 • Joogaretriitit

 • Muita tapahtumia

Juhla- ja kokoustilojen hinnat

Kokoustilojen tilavuokrat alkaen 50 €. Kysy meiltä tarjousta juhlatilojen vuokrasta ja erilaisista tarjoilupaketeista.


Created by