Ravintola

Villilän Kartanon ravintolasta herkulliset tarjoilut juhliin ja kokouksiin


Villilän kartanon ravintola toimii pääasiassa tilausravintolana, ja tammikuun alusta tarjoamme myös lounasta. Lounas on katettuna noutopöydästä klo. 11.00-13.00. Ravintola valmistaa herkulliset ruuat ja muut tarjottavat Villillän kartanon alueen juhlatiloissa järjestettäviin tapahtumiin ja tilaisuuksiin asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kartanokierroksille tulevat ryhmät voivat tilata ravintolasta vaikka lounaan tai kahvitarjoilun. Ravintola palvelee myös Villilä Studioiden elokuva- ja tv-tuotantojen henkilöstöä. Asiakkaamme voivat tilata pikku purtavaa saunailtoihin tai juhlaruuat isoihin häihin. Tilausravintola palvelee asiakkaitamme ympäri vuoden.

Villilän kartanon ravintola on erikseen ilmoitettuina tapahtuma- ja juhlapäivinä avoin kaikille. Tapahtumapäivät sekä lounaslistat voit tarkistaa tapahtumakalenteristamme tai Facebook -sivultamme. Seuraa ilmoitteluamme ja tule nauttimaan herkullisesta ruuasta. Pyrimme palvelemaan hyvin myös ruoka-aineallergisia asiakkaita. Ilmoitathan etukäteen toiveistasi, jotta keittiömme valmistaa sinullekin sopivaa ruokaa.

Villilän Kartanon lounas

Villilän Kartanolla on tarjolla maittava lounasbuffet arkisin klo 11-13. 

Lounaan hinta on 8,90€.

Eläkeläiset 7,90€.

Lapset 5,00€. 


Lounaslistan voit tarkistaa Facebook -sivultamme.


Tervetuloa!

Kesäkahvila Cafe & Bar Carage


Kesäsin Villilän kartanon alueella vierailevia palvelee kesäkahvila Cafe & Bar Carage, josta saa pientä suolaista ja makeaa purtavaa. Janon yllättäessä voi nauttia vaikka aperitiivin. Samalla voi tutustua historialliseen kartanomiljööseen ja kartanon puutarhassa oleviin Sakari Peltolan kiviveistoksiin. Kartanon puutarhassa on kesäisin joka lauantai livemusiikkia. Päivitämme kesän tapahtumia tapahtumakalenteriimme. Seuraa ilmoitteluamme myös Facebook -sivultamme


Created by